Якісні ванни POLIMAT, Польща

Вівторок, 22 вересня 2020
Якісні ванни POLIMAT, Польща

Ванна кімната повинна бути перш за все функціональною. Для багатьох з нас це місце для релаксу, в якому ми можемо прийняти затишну ванну.

Вибираючи акрилові ванни з колекції польського виробника Polimat, ви будете впевнені, що кожна з них стане приємною та зручною.

Це разова інвестиція, яку ви неодмінно оціните вже після першого використання.

Ергономічна форма ванн з акрилу забезпечує комфорт. Акрил дуже приємний на дотик, він також швидко нагрівається і підтримує належну температуру води, що особливо важливо під час холодних зимових вечорів.

Асортимент ванн Polimat включає як великі акрилові ванни, які відповідають ідеально просторим ванним кімнатам, так і ванни невеликих розмірів, які підходять до компактних приміщень.

Прямокутні акрилові ванни Polimat

Прямокутні акрилові ванни відрізняються симетрією, ідеально прямою лінією або елегантною кривою у разі нестандартних рішень фронтової панелі.

Вони дуже об'ємні, можуть бути навіть до 250 л - справжнє задоволення для тих, хто любить багато місця під час приємної, розслаблюючої ванни.

Акрилові ванни легко очистити, стандартні засоби для чищення акрилової поверхні видалять будь-який бруд. З такими ванними простір у ванній буде не тільки елегантним, але і функціональним.

Кутові ванни Polimat

Людям, які цінують винятковий комфорт у ванні та сучасний дизайн, неодмінно сподобається дуже естетична, якісна кутова ванна. Ціна окремих моделей залежить від їх розміру, форми та об'єму.

Ці ванни ідеально підходять як до великих ванних кімнат, так і до тих, що мають обмежений простір. Ми пропонуємо ванни в багатьох цікавих дизайнах, що відповідають різним стилям ванних кімнат.

Окремо стоячі ванни Polimat

Окремо стояча ванна відповідатиме очікуванням самих вимогливих користувачів.

Така ванна зробить винятковою кожну процедуру купання, незалежно від того, як часто і довго ви приймаєте ванну.

Ця унікальна та сучасна колекція ванн створена польськими дизайнерами із пристрастю та увагою до кожної дрібниці.

Органічний дизайн ванн ідеально підійде до будь-якого стилю приміщення.

Акрил найвищої якості, який використовується для виготовлення ціх ванн приємний на дотик. Він швидко нагрівається і дозволяє тривалий час підтримувати температуру води.

Саме тому ви можете приймати ванну і відпочити в комфортних умовах.

Унікальна окремо стояча ванна з представлених виробником коллекцій зробить вашу ванну кімнату красивою та зручною для повсякденного використання.

Якщо ви хочете надати приміщенню стильний вигляд - обирайте саме окремо стоячу ванну.

Ванни Polimat для людей з обмеженими можливостями

Основна проблема дизайну ванної кімнати для людей p обмеженими можливостями - це правильне планування простору та використання таких рішень, які дозволять людям використовувати ванну самостійно.

Ванна з дверима для людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями - це готове рішення всіх цих проблем. Вибираючи ванну Polimat, ви можете бути впевнені, що і матеріал, і якість виготовлення відповідають найвищим стандартам.

Такі ванни оснащені зручними і герметичними дверима, встановленими у бічній стінці. Завдяки цьому вхід та вихід з ванни дуже зручний, дозволяючи людям з обмеженими можливостями купатися самостійно.

Ця ванна також має з'ємне сидіння, що підвищує безпеку та комфорт користування.

Акрил найвищої якості, який використовується для виготовлення ванни, швидко нагрівається під час прийому ванни та підтримує належну температуру води, що дозволяє економічно та довго купатись.

Ванни з дверима для людей з обмеженими можливостями продумані таким чином, щоб користувач відчував себе комфортно і вільно.

Замовляйте якісну сантехніку Polimat в Одесі в салоні Санремо, або в нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні.

Image Gallery

Територія душевних рішень та вигідних пропозицій!
Кращі колекції керамічної плитки та сантехніки для створення унікальних інтер'єрів.

м Одеса, вул. Михайла Грушевського, 38-б. Тел. (048) 700-03-79