Салон SanRemo працює в онлайн режимі та завжди на зв'язку з вами!

Четвер, 19 березня 2020
Салон SanRemo працює в онлайн режимі та завжди на зв'язку з вами!

Любі клієнти!

Ми розуміємо свою соціальну відповідальність у період карантину, тому до його закінчення ми змушені призупинити роботу оффлайн салону плитки та сантехніки Санремо, щоб протидіяти поширенню коронавірусної інфекції, забезпечити безпеку відвідувачів нашого салону та співробітників компанії.

Ми переходимо в режим роботи ONLINE і завжди на зв'язку:

  • консультуємо,
  • відповідаємо на ваші запитання,
  • допомагаємо зробити найкращий вибір плитки, сантехніки, інших товарів для ремонту за допомогою телефону, месенджерів та соцмереж.

Ми з радістю будемо приймати ваші замовлення через наш інтернет-магазин Мірсан та надамо максимально вичерпну інформацію щодо модельного ряду продукції, доступної для придбання на всій території України.

Також на сайті салону Санремо та інтернет-магазину Мірсан ви можете використовувати форми зворотного зв’язку або надіслати запити з питань придбання сантехніки та плитки на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Доставка ваших заказів по Україні транспортною компанією «Нова Пошта» здійснюється в звичайному режимі згідно за стандартним графіком роботи.

Ми робимо все можливе, щоб навіть на відстані підібрати для вас найкращий варіант оформлення інтер’єру: зробимо онлайн безкоштовну тривимірну візуалізацію приміщення плиткою, яку ви обрали у нас.

3D візуалізація заощадить ваш час, гроші і допоможе уникнути помилок при розрахунку плитки та плануванні дизайну. Для наших клієнтів – це просто, швидко, безкоштовно!

Наші телефони працюють у звичному режимі, тому ми, як завжди, на зв'язку з вами: +38(048) ‎7705250, +38(048) 700-03-79.

Поки ви вдома – є час вибрати дизайн вашої ванної кімнати! Бережіть себе та своїх близьких.

Будьте здорові!

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ПЛИТКА САНТЕХНІКА Одеса ? (@sanremosalonodessa)

Територія душевних рішень та вигідних пропозицій!
Кращі колекції керамічної плитки та сантехніки для створення унікальних інтер'єрів.

м Одеса, вул. Михайла Грушевського, 38-б. Тел. (048) 700-03-79