Новинки Almera Ceramica - плитка колекцій Imperium Black, Stellarr, Statuario

Четвер, 18 липня 2019
Новинки Almera Ceramica - плитка колекцій Imperium Black, Stellarr, Statuario

Ми продовжуємо радувати вас новинками керамограніта від Almera Ceramica. Представляємо плитку колекцій Imperium Black, Stellarr, Statuario виробництва Китай. В огляді ми детально опишемо кожну з колекцій і представимо фото зразків продукції з варіантами оформлення від Almera Ceramica.

Побачити, купити або замовити плитку з нових колекцій Almera Ceramica ви можете в бренд-зоні фабрики у салоні San Remo в Одесі.

Imperium Black

В основу колекції керамограніта Imperium Black ліг благородний, неймовірно красивий мармур породи Emperador. Глибокий чорний колір і складний малюнок тонких прожилок підкреслен глянсовою поверхнею. Це матеріал для парадних приміщень. Він додає простору, оформленому в класичному стилі, значущість і урочистість!

Поліровані плити керамограніту формата 120х60 см мають ректифіковані край і безліч варіантів малюнка прожилок мармуру.

Statuario

Колекція підлогового і настінного керамограніту Statuario імітує благородний білий мармур. Матова поверхня плит формату 90х90 см дозволить оформити вашу ванну кімнату, кухню або хол в класичному стилі. Керамограніт морозостійкий.

Stellarr

Бежеві і сірі тони керамограніта колекції Stellarr додадуть приміщенню ноти мінімалізму. Плити формату 90х90 см підійдуть як для стін, так і для підлоги. Керамограніт імітує камінь, володіючи всіма його характеристиками, морозостійкий.

Територія душевних рішень та вигідних пропозицій!
Кращі колекції керамічної плитки та сантехніки для створення унікальних інтер'єрів.

м Одеса, вул. Михайла Грушевського, 38-б. Тел. (048) 700-03-79