Меблі для ванної кімнати Devit - еталон стилю та практичності

Вівторок, 06 квітня 2021
Меблі для ванної кімнати Devit - еталон стилю та практичності

Вологість і перепади температури в санвузлі можу зіпсувати навіть найдорожчі шафки. Тому набір меблів для ванної повинен бути не тільки функціональним, але і вологостійким.

Цій вимозі повністю відповідає колекція меблів для ванної кімнати LAGUNA від італійського бренду DEVIT.

Крім стійкості до бризок води, меблі LAGUNA мають сучасний дизайн, універсальну колірну гамму і якісну фурнітуру.

Колекція меблів представлена підвісною тумбою для раковини DEVIT. Виріб виконаний в кращих традиціях мінімалізму. Проста форма, чіткі лінії і відсутність зайвих деталей роблять тумбу незамінною для створення красивих, ергономічних інтер'єрів.

Функціональність моделі підкреслює навіть колірна гамма. Тумба білого кольору виглядає елегантно і легко впишеться в стиль мінімалізм, контемпорарі, неокласика. А відтінок антрацит додасть в дизайн санвузла трохи строгості, підкресливши геометричний силует меблів.

Меблі для ванної з колекції LAGUNA виготовлено з МДФ. Цей міцний матеріал, завдяки захисному покриттю, не боїться води і пара, тому прослужить не один рік.

Колекція LAGUNA оснащена висувним ящиком. Якісна фурнітура від компанії Hettich і механізм закривання з технологією soft close забезпечують плавне відкриття і закриття.

Відсутність виступаючої фурнітури ㅡ ще одна особливість трендових меблів для ванної. Комплект таких предметів обстановки перетворить як невеликий, затишний санвузол, так і простору ванну кімнату.

Меблі, сантехніка та аксесуари для ванної кімнати Laguna від Devit чекають на вас в салоні Sanremo та в інтернет-магазині Мірсан

Ціна на тумби - від 12350 грн.

Територія душевних рішень та вигідних пропозицій!
Кращі колекції керамічної плитки та сантехніки для створення унікальних інтер'єрів.

м Одеса, вул. Михайла Грушевського, 38-б. Тел. (048) 700-03-79