Кухня в стилі лофт зі змішувачами і мийками Blanco, Німеччина

Середа, 16 грудня 2020
Кухня в стилі лофт зі змішувачами і мийками Blanco, Німеччина
У містах панує особлива атмосфера: їх вигляд формують широкі вулиці, достаток бетону, скляні фасади і функціональний дизайн. У цьому образі міцно вкоренилася індустріальна культура.

Очевидно, що незабаром вона знайшла своє місце і в дизайні інтер'єрів.
Якщо ви хочете відчути цей міський шарм вже сьогодні, вибирайте в якості свого інтер'єру індустріальний стиль. Тут ви знайдете натхнення для створення функціонального індустріального дизайну для свого будинку і кухні.

Трохи історії про лофт ...

На рубежі 20-го століття індустріалізація йшла повним ходом. Робочі проводили багато часу в цехах і фабриках, де варили, кували і працювали на перших складальних лініях.

У той час розвивався індустріальний стиль, особливо в США і столиці мод Нью-Йорку.

Перші індустріальні дизайнери черпали натхнення в функціональності і простоті робочих місць і інструментів.

Відмінною особливістю індустріального стилю став простий дизайн. Використовуються тільки меблі та прилади, що виконують певні функції. Тут немає місця зайвим аксесуарам, легковажним подушкам і мальовничим стінам.

Ті, хто хоче відчути індустріальний стиль досконало, віддадуть перевагу жити в просторому лофт. Для цього стилю характерні інтер'єри відкритого планування і великі віконні фасади.

Якщо вам подобається індустріальний стиль, але хочеться трохи менше серйозності, чудовою альтернативою може стати стиль міських джунглів.

Він заснований на ідеї індустріального стилю і поєднує його з ретро деталями та уживаними меблями. Пишна рослинність, наприклад, рослини в корзинах, алое вера і сукуленти - все це пом'якшить ваш стиль.

Тут як і раніше важливі прямі лінії, але дерев'яні меблі і такі невеликі деталі, як квіткові вставки, прибирають зайву строгість.

Кухня в лофт з мийкою і змішувачем Blanco

Ключем до індустріального зовнішнього вигляду кухні стане кухонна фурнітура. У лофт вона часто розташовується посередині приміщення або інтегрується в житлову зону в якості кухні-їдальні.

Дизайн кухні проявляється в інших предметах побуту, повідомляючи просторові певну спадкоємність. Великі передні панелі кухонної фурнітури пропонуються в чорному, коричневому, білому або металевому кольорі.

Основна увага приділяється кухонним поверхнях у вигляді масивних стільниць (наприклад, стільниці з нержавіючої сталі). Кухонні прилади, холодильник і морозильник майстерно інтегруються в кухонні блоки та залишаються поза увагою.

На перший погляд, цей кухонний стиль здається досить простим, але це далеко не так: індустріальні кухні, як правило, повні вишуканих технічних деталей.

Велика і зручна у використанні чаша мийки, з максимально прихованими індивідуальними функціями аксесуарів мийки - адже кухонний острів розташований в вітальні і їдальні. Тому у німецького бренду Blanco є кухонні змішувачі з висувним виливом, захованим в самому змішувачі, який при необхідності можна висунути.

Обробні дошки можна помістити на мийку або крило, приховуючи тим самим область мийки.

Бетонний кухонний блок може стати справжньою візуальною прикрасою в квартирі-лофт. Наприклад, у гранітних мийок BLANCO з матеріалу Silgranit дрібнозерниста текстура і матова поверхня, яка добре поєднується з цим матеріалом. Вони пропонуються і в кольорі стилю «бетон» для тих, хто хоче ідеального поєднання зі своєю технікою.

У той же час мийки з нержавіючої сталі від Blanco створюють яскравий контраст.

Змішувачі та мийкі Blanco ви можете заказати в нашому салоні, або в нашому інтернет-магазині.

Як може виглядати ваша кухня в стилі лофт з продукцією німецької якості від Бланко:

Територія душевних рішень та вигідних пропозицій!
Кращі колекції керамічної плитки та сантехніки для створення унікальних інтер'єрів.

м Одеса, вул. Михайла Грушевського, 38-б. Тел. (048) 700-03-79