Колекція плитки Equipe Scale, Іспанія - новинка салону!

Середа, 06 листопада 2019
Колекція плитки Equipe Scale, Іспанія - новинка салону!

Колекція плитки Scale - справжній подарунок від іспанського виробника Equipe Ceramicas. Незвичайна конфігурація плитки дозволяє створювати приголомшливі по своїй декоративності проекти, оформляючи стіни та підлогу приміщень.

Плитки в формі шестикутників і трикутників доповнені так званою «риб'ячою лускою», яку можна розташовувати широкою частиною як догори, так і донизу.

Equipe Scale вперше представлена ​​на виставці Cersaie 2017. Колекція виділяється тим, що виконана в нестандартних для керамічної плитки формах. Основний матеріал серії - біла глина.

Формати колекції: 12 x 12 см, 12 x 10.6 см, 12.4 x 10.7 см, 12.4 x 10.8 см, 11.6 x 10.1 см.

Колекція представлена ​​в пастельних тонах або їх соковитих контрастах, з глянцевими і матовими поверхнями. Комбінація відразу декількох кольорів SCALE в одному дизайні вітається.

Плитка колекції Equipe Scale виконана в п'яти різних оригінальних модульних формах - Alhambra, Fan, Hexagon, Benzene, Triangolo, що утворюють на стінах химерні патерни.

Сім чудових відтінків - White (глянцева і матова поверхня), Cream, Light Grey, Dark Grey, Black (глянцева і матова поверхня), Metallic і Electric Blue в поєднанні з незвичайною формою плитки притягують увагу, дозволяючи створювати унікальні інтер'єри.

У поєднанні з неректіфіцірованнимі краями плитка Scale відтворює покриття, в якому кожна плиточка виділяється.

Основна тема колекції - моно колор, коли плитка оформлена в одному кольорі. Equipe Scale завдяки незвичайним формам створює інтер'єр в стилі скандинавський, арт деко, вінтаж, ретро.

Плитка представлена ​​в нашому салоні Санремо в Одесі. Також ви можете купити її в нашому інтернет-магазині Мірсан.

Ціна 2547 - 3680 грн. кв.м.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от САЛОН САН РЕМО - ПЛИТКА САНТЕХНІКА Одеса ? (@sanremosalonodessa)

Територія душевних рішень та вигідних пропозицій!
Кращі колекції керамічної плитки та сантехніки для створення унікальних інтер'єрів.

м Одеса, вул. Михайла Грушевського, 38-б. Тел. (048) 700-03-79