Гексагон колекції Donegal від Realonda, Іспанія - для ваших модних інтер'єрів

Середа, 18 вересня 2019
Гексагон колекції Donegal від Realonda, Іспанія - для ваших модних інтер'єрів

Плитка-гексагон, що нагадує бджолині стільники, зараз на піку популярності в оформленні інтер'єрів. Незвичайна форма, різноманітність текстур і фактур надихають дизайнерів використовувати такий керамограніт для обробки кухонь, прихожих, спалень, санвузлів, басейнів.

Іспанський бренд Realonda створив колекцію керамогранітной плитки Donegal ㅡ красиву імітацію металевої поверхні.

Характеристики колекції Donegal

Керамограніт Donegal в форматі 330 × 285 мм - зручний для обробки вітальні, передпокою, ванної кімнати, спальні.

Гексагон Realonda Donegal представлені в зеленій палітрі відтінків. Особливий шарм матеріалу додають вкраплення іржі. Також промальовується геометричний принт. Металізоване покриття створює ефект зернистої поверхні.

Шестикутна плитка Realonda Donegal поєднує властивості матового і глазурованого керамогранита. Ледь помітний блиск виробу додає шар склоподібної глазурі. Він захищає матовий керамограніт від виникнення подряпин, відколів і вицвітання.

Морозостійкість дозволяє використовувати плитку в якості покриття для балконів, відкритих терас і басейнів. Стійкість до вологи та механічних пошкоджень зберігає колір і фактуру обробки на довгі роки.

Іспанський керамограніт Realonda Donegal стильно виглядає як на стінах, так і на підлозі. Незвичайний формат колекції дозволяє зонувати простір.

Металева поверхня буде гармонійно підкреслювати інтер'єр в стилі лофт. В інтер'єрах хай-тек і урбан керамограніт під метал може стати головним стильовим акцентом. Імітація іржавої сталі доповнить стиль мінімалізм або еко.

Глазурований іспанський керамограніт Realonda Donegal можна замовити та придбати в салоні плитки та сантехніки Сан Ремо, а також в нашому інтернет-магазині Мірсан з доставкою по Україні.

Територія душевних рішень та вигідних пропозицій!
Кращі колекції керамічної плитки та сантехніки для створення унікальних інтер'єрів.

м Одеса, вул. Михайла Грушевського, 38-б. Тел. (048) 700-03-79