Дзеркала від українського виробника StudioGlass з унікальним дизайном

Четвер, 18 лютого 2021
Дзеркала від українського виробника StudioGlass з унікальним дизайном

Друзі!

Представляємо вашої увазі дзеркала української торгової марки StudioGlass з унікальним дизайном. Аналогів цих дзеркал не має на ринку.

Дзеркала ARCHE MIRROR

Серія круглих дзеркал ARCHE MIRROR вироблена у дерев’яних рамах, на шкіряних ременях Crazy Horse.

Поєднання стильної рами з масиву цінних твердих порід дерева та оригінального ременя зі шкіри Crazy Horse створює єдиний і неповторний образ.

Концепт дзеркал несе в собі глибокий філософський зміст першоелементів стихій природи: води, землі та вогню. Саме тому такими дзеркалами можна насолоджуватись вічно!

Дзеркало Black Water-це квінтесенція східної філософії, де чорний колір півночі пов'язується з сокровенними таємницями та прихованими бажаннями. Він глибокий та спокійний як стихія води, що несе в собі рух, плинність, прохолоду.

Вогонь - стихія змін, бажань і пристрастей. Це потужна енергія життя, створення та руйнування, очищення та розвитку. Лише сильні духом здатні контролювати стихію вогню, котра навіки закарбувалась у дзеркалі Red Fire!

Палюче сонце, гаряче сухе повітря, хвилі із піску та вітру – безкрайня пустеля перевтілилась на кругле дзеркало Shiny Desert на ремені від "Straps&Adds". Це не примарний міраж, це справжня пустельна оаза, до якої прямують усі каравани світу!

Продукція фабрики “StudioGlass” відповідає вимогам ДСТУ EN 60598-1:2017. Ми пишаємось тим, що представляємо справжній український продукт.

На всі вироби діє гарантія 36 місяців.

Ціна від 5194 грн.

Дзеркала в наявності  салоні Санремо, а також в нашому інтернет-магазині Мірсан!

Територія душевних рішень та вигідних пропозицій!
Кращі колекції керамічної плитки та сантехніки для створення унікальних інтер'єрів.

м Одеса, вул. Михайла Грушевського, 38-б. Тел. (048) 700-03-79